Trabzon'da şadırvanda hırsızlık

Alınan bilgiye göre, namaz kılmak için İskenderpaşa mahallesindeki İskenderpaşa Camisi'ne giden Ahmet İpekçi (32), içeri girmeden önce cami önündeki şadırvanda abdest almak amacıyla ceketini çıkarıp şadırvandaki askılığa astı. Bu sırada şadırvana gelen bi

Trabzon'da şadırvanda hırsızlık

Alınan bilgiye göre, namaz kılmak için İskenderpaşa mahallesindeki İskenderpaşa Camisi'ne giden Ahmet İpekçi (32), içeri girmeden önce cami önündeki şadırvanda abdest almak amacıyla ceketini çıkarıp şadırvandaki askılığa astı.

Bu sırada şadırvana gelen bir kişi, ceketini çıkarıp İpekçi'nin ceketinin üzerine astıktan bir süre sonra kendi ceketini ve İpekçi'nin cebindeki 3 bin 500 lirayı alıp kaçtı.

Emniyet teşkilatında ''muslukçuluk'' olarak tabir edilen bu yöntemle İpekçi'nin parasını çalan zanlı daha sonra olay yerinden ayrıldı.

İpekçi ise abdest aldıktan sonra ceketinin cebindeki parasının çalındığını fark edince polis merkezine gidip şikayetçi oldu.

Polis, kaçan zanlıyı yakalamak için çalışma başlattı.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel