Trabzon’da sadece bir logoyla 2 bin oy aldı!

7 Haziran 2015 seçimlerinde enteresan bir olay yaşandı. Gözden kaçan bu detayda Toplumsal Uzlaşma Reform ve Kalkınma Partisi (TURK PARTİ) AK Parti’nin ampül logosuna benzer parti logosuyla tam 1961 oy aldı ve neredeyse BTP’yi yakaladı.Genel Başkanı Trabzo

Trabzon’da sadece bir logoyla 2 bin oy aldı!

7 Haziran 2015 seçimlerinde enteresan bir olay yaşandı. Gözden kaçan bu detayda Toplumsal Uzlaşma Reform ve Kalkınma Partisi (TURK PARTİ) AK Parti’nin ampül logosuna benzer parti logosuyla tam 1961 oy aldı ve neredeyse BTP’yi yakaladı.

Genel Başkanı Trabzonlu Haydar Baş olan BTP’de 2 bin 288 oy almıştı. Toplumsal Uzlaşma Reform ve Kalkınma Partisi (TURK PARTİ) Trabzon’da seçimler öncesi neredeyse hiç bir çalışma yapmamasına rağmen bu kadar oy alması benzer logo nedeniyle vatandaşların AK Parti’ye oy veriyorum diyerek TURK PARTİ’nin logosuna ‘evet’ mührünü vurdu. Böylece AK Parti sadece bir logodan 2 bine yakın oy kaybetmiş oldu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel