Trabzon’da sabah sabah hırsızlık

 Trabzon’un Kahramanmaraş Caddesinde bulunan Özyüksel kuruyemiş dükkanına gündüz saat 09:30’da hırsız girerek kasada bulunan paraları alarak kayıplara karıştıBüfe sahibi Kadem Yüksel dükkanını açtıktan sonra sandalyesini dışarı çıkararak oturmaya başladı.

Trabzon’da sabah sabah hırsızlık

 

Trabzon’un Kahramanmaraş Caddesinde bulunan Özyüksel kuruyemiş dükkanına gündüz saat 09:30’da hırsız girerek kasada bulunan paraları alarak kayıplara karıştı

Büfe sahibi Kadem Yüksel dükkanını açtıktan sonra sandalyesini dışarı çıkararak oturmaya başladı. Yüksel’in bir anlık dalgınlığından yaralanan kişi Kuruyemiş dükkanına girerek kasada bulanan tüm parayı ve cüzdan da bulunan tüm paraları alarak olay yerinden uzaklaştı. Hırsız Kuruyemişçi dükkanından 3 Bin lira yakın para çaldı.  

Soyulduğunu anlayan Yüksel hemen 155 ekiplerini arayarak durumu bildirildi. Olay yerine gelen Trabzon Emniyetine bağlı güven timleri olay ile ilgili soruşturmayı sürdürüyor. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel