Trabzon'da saadet dönemi

Haber61 – Haber Merkezi - Saadet Partisi Ortahisar ilçe teşkilatı aylık divan toplantısı parti konferans salonunda gerekleştirildi. Toplantıya Saadet Partisi GİK Üyesi Trabzon İl Müfettişi Mustafa Yılmaz, Ortahisar İlçe Başkanı Cevat Ustaalioğlu,İlçe yöne

Trabzon'da saadet dönemi

Haber61 – Haber Merkezi - Saadet Partisi Ortahisar ilçe teşkilatı aylık divan toplantısı parti konferans salonunda gerekleştirildi. Toplantıya Saadet Partisi GİK Üyesi Trabzon İl Müfettişi Mustafa Yılmaz, Ortahisar İlçe Başkanı Cevat Ustaalioğlu,İlçe yönetim kurulu üyeleri,mahalle başkanları ve yönetim kurulu üyeleri ile sandık başkanları ve çok sayıda parti mensubu iştirak etti.Yoğun katılımın gözlendiği toplantı gelecek günlere Saadet Partisi’nin damga vuracağını gösterdi. Süleyman Akyüz Hoca’nın manevi sohbetiyle başlayan aylık divan toplantısı İlçe gençlik, halkla ilişkiler, tanıtma, seçim işleri ve teşkilat birim başkanlarının aylık faaliyet raporlarının takdimi ile devam etti. Seçim çalışmalarının hızlandırıldığı Gelecek ayın hedeflerinin belirlendiği toplantıda mahalle başkanları tek tek söz alıp mahallelerde yapılan esnaf ziyaretleri,halkla ilişkiler faaliyetleri,lokal sohbetleri ve diğer çalışmalarla ilgili bilgiler sundular.

Siyasi gündem bölümünde konuşma yapan Saadet Partisi Genel İdare Kurulu Üyesi Mustafa Yılmaz gündeme ilişkin önemli değerlendirmelerde bulundu. Türkiye’nin saadetten başka alternatifi olmadığını belirten Yılmaz Türkiye’nin, İslam Dünyası’nın, insanlığın sorunlarını dert edinen ve bu sorunların çözümü için adil düzeni getirmek için tüm teşkilatlarıyla çalışan tek partinin Saadet olduğunu belirtti

Özelleştirmelere rağmen Türkiye’nin borcunun 600 milyar lirayı aştığını söyleyen Mustafa Yılmaz gelecek nesillerin dahi borçlandırıldığını anlattı. İthalatın İhracattan fazla olduğunu dolayısıyla cari açığın Ülke ekonomisi için tehlikeli sinyaller verdiğini dile getirdi. Hükümetin Ekonomi alanında yetersiz kaldığını bu durumun bir an önce değiştirilmesi gerektiğini söyledi.

Ayrıca Dış Politikada Sıfır sorun ilkesiyle yola çıkan iktidarın geldiği noktanın sıfır komşu olduğunu anlatan Saadet Partisi Genel İdare Kurulu Üyesi Mustafa Yılmaz Türkiye’nin Batının oyunuyla Müslüman olan komşularıyla düşman hale geldiğini söyledi. Yılmaz konuşmasında Cumhur Başkanının her 6 saniyede bir bebeğin açlık ve susuzluktan öldüğü Afrika ziyaretinde yaşamsal konulara değinmek yerine paralel yapıyı gündem yapmasının, Başbakanın Ortadoğu’yu kan gölüne çeviren İsrail ile aynı saflarda yer almasının, Avrupa birliğine girmek için uğraşmanın Türkiye’yi dış politikada itibarsızlaştırdığını belirtti. Müslüman ülkelere liderlik yaparak İslam Birliğinin kurulması için gece gündüz çalışan bu gaye için tek yürek olan tek partinin Saadet Partisi olduğunu söyledi.

Son olarak söz alan Saadet Partisi Ortahisar İlçe Başkanı Cevat Ustaalioğlu divana yoğun katılım sağlayan teşkilat mensuplarına teşekkür etti. Yapılan çalışmalardan memnun olduğunu dile getiren Ustaalioğlu yaklaşan seçim sürecinde daha fazla gayret istedi. Mahalle lokal açılışlarının hızlandığını anlatan Cevat Ustaalioğlu Sanayii mahallesinin ardından ilerleyen günlerde Aydınlıkevler ve Kaymaklı mahallelerinde de mahalle lokallerinin açılacağı müjdesini verdi. Türkiye’nin içinde bulunduğu kavgalı süreçte Mecliste Saadet Partisine her zamankinden daha fazla ihtiyaç olduğunu anlatan Ustaalioğlu bunun içinde 7 Haziranda yapılacak seçimler için azim ve inançla durmadan çalışmaya devam edeceklerini söyledi.

Daha sonra yapılan çalışmalarda dereceye giren Kaymaklı,Yenicuma ve Bahçecik mahalle başkanlarına hediyeler takdim edildi.Verilen ikramın ardından Divan Toplantısı sona erdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel