Trabzon'da rüzgar yıktı geçti

Trabzon'un Of, Dernekpazarı, Çaykara ve Köprübaşı ilçelerinde dün etkili olan kuvvetli rüzgar, maddi hasara yol açtı.Bölgede kuvvetli rüzgar nedeniyle Of Taşhan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile Çaykara Anadolu Lisesi'nin de aralarında bulunduğu bazı b

Trabzon'da rüzgar yıktı geçti

Trabzon'un Of, Dernekpazarı, Çaykara ve Köprübaşı ilçelerinde dün etkili olan kuvvetli rüzgar, maddi hasara yol açtı.

Bölgede kuvvetli rüzgar nedeniyle Of Taşhan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile Çaykara Anadolu Lisesi'nin de aralarında bulunduğu bazı binaların çatıları uçtu. Rüzgar nedeniyle elektrik nakil hatları ve ağaçlar da zarar gördü.

Dernekpazarı Belediye Başkanı Mehmet Aşık,  yaptığı açıklamada, bölgede son yılların en sert rüzgarlarının estiğini belirterek, "Bu rüzgarın ilçemize maddi hasarı büyük. Her mahallemizde en az 5-6 evin çatısı uçmuş durumda. Ağaçlar, elektrik, telefon direkleri yollara yıkılarak bazı yollarımızın kapanmasına neden olmuştur. Yollarımız açılmış olup bazı mahallerimizde elektrik ve telefonlar hatları kesik. Mahalle muhtarlarımızla irtibat halindeyiz, zarar tespiti yapmaya çalışıyoruz. Olayın sevindirici yanı vatandaşlarımıza birşey olmamasıdır" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel