Trabzon'da ruhsatsız silahlar ele geçirildi!

Trabzon'da polis ekiplerinin yol kontrolleri sırasında durdurup arama yaptığı otomobilde el yapımı ruhsatsız 8 tabanca ele geçirildi. Araç sürücüsü 52 yaşındaki H.B. tutuklandı.Trabzon Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürl

Trabzon'da ruhsatsız silahlar ele geçirildi!

Trabzon'da polis ekiplerinin yol kontrolleri sırasında durdurup arama yaptığı otomobilde el yapımı ruhsatsız 8 tabanca ele geçirildi. Araç sürücüsü 52 yaşındaki H.B. tutuklandı.

Trabzon Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, şehir girişinde yaptığı yol kontrolleri sırasında Rize yönünden gelen 53 plakalı bir otomobili durdurdu. Sürücü H.B.'nin kimlik sorgusunda çok sayıda sabıka kaydının bulunduğu görülünce araçta geniş çaplı arama yapıldı. Aramada, aracın şoför mahallinde torpido kısmına saklanmış hepsi el yapımı ve ruhsatsız olmak üzere, 9 mm çapında bir tabanca ile 7.65 milimetre çapında 7 tabanca ele geçirildi. Silahlardan haberi olmadığını, araca kimin koyduğunu bilmediğini ve Trabzon'a alışveriş için geldiğini söyleyen sürücü H.B. gözaltına alındı. Emniyet'teki sorgulmasının ardından adliyeye sevk edilen H.B., çıkartıldığı nöbetçi mahkemece tutuklandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel