Trabzon'da Rize sınırı tutuldu

Rize’nin Ardeşen ilçesinde uzun namlulu silahla geçekleştirildiği belirtilen silahlı saldırıda 3 kişi yaralandı.Olay bu akşam saatlerinde Ardeşen ilçesinde bulunan bir otelin zemin katındaki kıraathanede meydana geldi. Bir kişi daha önceden aralarında hus

Trabzon'da Rize sınırı tutuldu

Rize’nin Ardeşen ilçesinde uzun namlulu silahla geçekleştirildiği belirtilen silahlı saldırıda 3 kişi yaralandı.

Olay bu akşam saatlerinde Ardeşen ilçesinde bulunan bir otelin zemin katındaki kıraathanede meydana geldi. Bir kişi daha önceden aralarında husumet bulunan kişiye uzun namlulu silahla ateş açtı.

Silahlı saldırıda 3 kişi yaralanırken, olay sonrası bir otomobile binerek kaçan şahısların aranmasının sürdüğü bildirildi.

TRABZON'DA RİZE SINIRI DENETLENİYOR

Rize'de meydana gelen silahlı saldırı sonrası Rize'ye komşu iller arasında olan Trabzon'da da polis teyakkuza geçti.

Trabzon Emniyet Müdürlüğü ekipleri Rize'de meydana gelen silahlı saldırıyı gerçekleştiren kişi yada kişilerin İstanbul ili plakalı son model toyota markalı bir araç ile kaçtığını öğrendi. Emniyet güçleri aracı görüldüğü yerde durdurulup denetleyecek.

Haber: Batuhan Hazar ÇAVDAR / Haber61.net

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel