Trabzon’da RENT A CAR’ın eylemi

Trabzon’da bir oto kiralama firması Sosyal medya Facebook’da ilginç bir eylem yaptı.Oto kiralama sahibi firmasından araba kiralayıp araçları hasarlı veya cezalı bırakan müşterilerinin daha sonra ödeme yapmadan kaçtıklarını ifade ederek firmasının mağdur o

Trabzon’da RENT A CAR’ın eylemi

Trabzon’da bir oto kiralama firması Sosyal medya Facebook’da ilginç bir eylem yaptı.

Oto kiralama sahibi firmasından araba kiralayıp araçları hasarlı veya cezalı bırakan müşterilerinin daha sonra ödeme yapmadan kaçtıklarını ifade ederek firmasının mağdur olduğunu söyledi. 

Araçları firma önüne bırakarak kaçan müşteriler geriye bıraktıkları nüfus cüzdanı ve ehliyetlere resim çekerek Facebook’a koyan firma sahibi diğer meslektaşlarına “ben yandım siz yanmayın” mesajı veriyor.

Firma sahibi Facebook’a koyduğu kimlikleri paylaşırken mesaj olarak yayınladığı söz ise “bu bayan üç kağıtçıdır, kimse araç vermesin” , “bu şahısa araç verilmeyecek dolandırıcıdır” şeklinde.   

 

3639.jpg

 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler