Trabzon'da rekor üstüne rokor

Trabzon Belediye Başkanlığı'ndan yapılan yazılı açıklamada, belediyenin Kutlugün Köyü Hacımehmet mevkisindeki taş kırma ve eleme tesisinin kapasitesini artırdığı belirtilerek, "Mevcut 150’lik kapasiteli konkasöre yapılan sekonter kırıcı ve yeni elek ilave

Trabzon'da rekor üstüne rokor

Trabzon Belediye Başkanlığı'ndan yapılan yazılı açıklamada, belediyenin Kutlugün Köyü Hacımehmet mevkisindeki taş kırma ve eleme tesisinin kapasitesini artırdığı belirtilerek, "Mevcut 150’lik kapasiteli konkasöre yapılan sekonter kırıcı ve yeni elek ilavesi ile tesisin kapasitesi yaklaşık 4 kat artırıldı. Daha önce saatte 130 ton taş kırma kapasitesi ile çalışan tesise yapılan ilavelerle bu rakam 500 tona çıkarıldı. Tesise yeni ilave edilen sekonter kırıcı ve elek ilavesinin maliyeti 435 bin TL olurken, zaman ve enerji maliyetlerinde ise yüzde yüz tasarruf edildi" denildi.

Açıklamada, Trabzon Belediyesinin daha önce de Yeşilbük köyünde, saatte 240 ton asfalt üretebilen modern asfalt plenti ile yine aynı alanda saatte 60 metreküp beton üretebilen yeni beton santrali kurarak hizmete sunduğu anımsatıldı.

Trabzon Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu da araç ve makine parkını sürekli güçlendirerek vatandaşa en iyi hizmeti vermeye gayret ettiklerini söyleyerek, "Göreve geldiğimizden beri Trabzon’da asfalt hizmetlerinde rekor üstüne rekor kırıyoruz. Yeşilbük köyünde daha önce kurduğumuz ve yaklaşık 5 milyon TL’ye mal olan asfalt plenti ve beton santrali ile kent içerisindeki yollarımızı asfaltlarken, taleplere göre ilçelerimize ve köylerimize asfalt ve beton desteği veriyoruz" dedi.

Söz konusu tesislere hammadde sağlayan Hacımehmet'teki taş kırma ve eleme şantiyesinin de kapasitesinin artırılması gerektiğine dikkati çeken Gümrükçüoğlu, "Mevcut tesislere yapılan sekonter kırıcı ve elek ilavesi ile tesislerin kapasitesini 4 kat artırarak daha önce saatte 130 ton taş kırma ve eleme kapasitesi ile çalışan tesisin kapasitesini 500 tona çıkardık. Trabzon’a hayırlı olsun" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler