Trabzon'da rekor aday adaylığı başvurusu!

AK Parti Trabzon İl Başkan Yardımcısı Hayati Er, Trabzon'da, büyükşehir ve 18 ilçe olmak üzere 124 kişinin belediye başkanlığı için aday adaylığı başvurusunda bulunduğunu bildirdi.Yerel Yönetimler Başkanı da olan Er, yaptığı yazılı açıklamada, yerel seçim

Trabzon'da rekor aday adaylığı başvurusu!

AK Parti Trabzon İl Başkan Yardımcısı Hayati Er, Trabzon'da, büyükşehir ve 18 ilçe olmak üzere 124 kişinin belediye başkanlığı için aday adaylığı başvurusunda bulunduğunu bildirdi.

Yerel Yönetimler Başkanı da olan Er, yaptığı yazılı açıklamada, yerel seçimler için 1 Ekim'de başlayan aday adaylığı başvuru süresinin 1 Kasım'da sona erdiğini anımsatarak, belediye meclis üyelikleri için başvuru süresinin ise 1 Aralık'a kadar uzatıldığını belirtti.

Trabzon'da, büyükşehir ve 18 ilçe olmak üzere belediye başkanlığı için 124 kişinin başvuruda bulunduğunu ifade eden Er, şunları kaydetti:

"Aday adaylık başvurularında oldukça yoğunluk yaşandı. Beklentilerin üzerinde müracaat oldu. Aday adaylık başvurusu yapanların sayısından memnuniyetimizi belirtmek isterim. Hizmete talip olanların sayısı, partimizin dinamizminin bir göstergesidir. Diğer partilere baktığımızda bırakın aday adaylığı yoğunluğunu, aday bulmada sıkıntı çekiyorlar. Partimize yoğun bir teveccüh var. Müracaat edenler arasında çiftçisinden memuruna, esnafından akademisyenine kadar her kesimden ve her bölgeden aday adayımız var. Çünkü partimiz, herkesin siyaset yapabildiği tek partidir. Herkesin kendini en iyi şekilde ifade edebildiği partidir, Türkiye'nin partisidir."

Er, ortaya çıkan tablonun, AK Parti'nin halkın partisi olduğunun kanıtı niteliği taşıdığını da vurgulayarak, şöyle devam etti:

"AK Parti, şehre damgasını vuran bir parti. Milletimiz işini iyi yapan herkesin peşindedir. İşini iyi yapana bu millet sandıkta sahip çıkar. Partimize gösterilen ilgi, yaptığımız işin ne kadar doğru olduğunun göstergesidir. AKBİS'e kayıtlı aday adaylarımızın sayısı, Trabzon genelinde 124'e ulaşmıştır. Bu sayı, Trabzon siyasetinde yapılmış en yüksek aday adaylığı başvurusu olmuştur. Bu bir rekordur. Böylesi bir rekabetin belediyecilik anlayışına ve hizmet kalitesine olumlu yansıması muhakkaktır. Bu yolda görev almaya talip olan arkadaşlarımıza başarılar diliyoruz."

İŞTE AK PARTİ'NİN ADAY ADAYLARI LİSTESİ/resime tıklayın

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel