Trabzon'da Ramazan denetimleri başladı!

Ortahisar Belediyesi zabıta ekipleri, işyerlerinin temizliği, satılan ürünlerin kalite ve son kullanma tarihleri, resmi belge kontrolü gibi konularda incelemeler yaptı.  Semt pazarlarında pazar esnafını ve satılan ürünleri de denetleyen zabıtalar, vatanda

Trabzon'da Ramazan denetimleri başladı!
Ortahisar Belediyesi zabıta ekipleri, işyerlerinin temizliği, satılan ürünlerin kalite ve son kullanma tarihleri, resmi belge kontrolü gibi konularda incelemeler yaptı. 
 
Semt pazarlarında pazar esnafını ve satılan ürünleri de denetleyen zabıtalar, vatandaşlara hijyenik ölçülerde tüketim imkanı sağlamaya çalışıyor. Ramazan ayının gelmesi ile birlikte denetimleri artırdıklarını dile getiren Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, "İlçede bulunan sıhhi müesseseleri kontrol ederek, çalışmalarını sürdürüyor.
 
Ekiplerimiz fırın, kasap, bakkal ve market gibi alışveriş yerlerini denetleyerek, insan sağlığına uygun olmayan ürünler ve satıcıları hakkında gerekli kanuni işlemler yapmaktadır" dedi.
 
Başkan Genç, “Belediye olarak olmazsa olmazlarımız arasında hijyen gelmektedir. Eğer hijyen olmayan veya vatandaşın sağlığı ile ilgili sıkıntı olacak hiç bir olaya göz yummayacağız” ifadelerini kullandı.
 
Ramazan Ayı’nın ibadetin, toplumsal dayanışmanın, paylaşmanın, kardeşliğin, birlik ve beraberliğin en yoğun yaşandığı ay olduğunu belirten Ortahisar Belediye Başkanı Av. Ahmet Metin Genç , “Ortahisar halkına güzel bir Ramazan Ayı yaşatmak için bütün hazırlıklarımızı yapıyoruz. Ortahisar Belediyesi olarak, Ramazan Ayı’nda Karadeniz Teknik Üniversitesi, Meydan Fatih Parkı, Fatih Devlet Hastanesi, Yavuz Selim Cami önünde kuracağımız iftar çadırlarıyla vatandaşlarımızla birlikte olacağız. Bu yıl Soma’da yaşanan faciadan ötürü eğlenceli veya müzik tarzı bir program düzenlemeyeceğiz” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel