Trabzon'da provokasyonun ardından

MHP Trabzon İl Sekreteri Burhan Bekar Son günlerde meydana gelen ve ülkeye yayılan “Gezi parkı eylemleri” için Trabzon’da da duyarlı vatandaşlarımız demokratik haklarını ortaya koyarak Pazar günü protesto eylemleri düzenlemişlerdir” dedi.  DEMOKRASİ BİRLİ

Trabzon'da provokasyonun ardından
MHP Trabzon İl Sekreteri Burhan Bekar Son günlerde meydana gelen ve ülkeye yayılan “Gezi parkı eylemleri” için Trabzon’da da duyarlı vatandaşlarımız demokratik haklarını ortaya koyarak Pazar günü protesto eylemleri düzenlemişlerdir” dedi. 
 
DEMOKRASİ BİRLİKTE YAŞAMA KÜLTÜRÜDÜR
 
“İktidarın sınır tanımaz, vurdumduymaz, ben yaptım oldu anlayışı ile herkesi öteleştiren anlayışına bir tepkidir bu protestolar” diyen Bekar, “Her ne kadar Taksim Gezi Parkı alanına sahip çıkmak amacıyla başlasa da hükümetin ve başbakanın insanları aşağılayan, ‘Ben sandıktan yüzde 50 oy aldım, her şeyi yaparım, siz kimsiniz?’ tarzına duyulan öfkedir bu protestolar Sayın Başbakan demokrasiyi sadece sandıktan çıkmak zannetmektedir. Gücü ele geçirenin dilediğini yapmak değildir demokrasi. Demokrasi birlikte beraberce yaşama kültürüdür” dedi.
 
MEŞRU GÖSTERİLERİ HOŞ GÖRÜRÜZ
 
Trabzon’da eylemcilere saldıran ülkücüler iddialarını yalanlayan Bekar sözlerine şöyle devam etti: “Trabzon’da meydana gelen olaylar kışkırtma amaçlı, gündemi saptırmaya yöneliktir. İşin içinde hükümet ve onun güçleri vardır. Bozkurt işareti yapmakla ne ülkücü olunur, ne de MHP’li. 
MHP her türlü meşru protestoyu hoş görür, anlayışla karşılar, bir hakkın kullanımı olarak değerlendirirse de, asla bölücü marjinal guruplarla da bir olmaz, vatandaşımızı tedirgin edecek eylemlerde bulunmaz. Milliyetçi Hareket Partisi ve onun mensupları hiç kimsenin maşası değildir, asla olmaz. başlarında MHP veya ülkücü liderlerin olmadığı bir eylem veya protesto MHP ile özleştirilemez, özdeşleştirilmemelidir. 
 
BU HÜKÜMET GİDİCİ
 
Bu sebeple partimizin MHP yöneticilerinin içinde olmadığı hiçbir protestoya veya eyleme tabanımız ve halkımız itibar etmesin, basınımızda işaretlere bakarak bunu yanlış değerlendirmesin. Biz kırıp, dökmeyiz, terör estirmeyiz. Biz vatan mudafası yaparız, hak arayışında bulunuruz, mazlumu zalime karşı koruruz. Her türlü demokratik ve hukuki yollarla hükümetle mücadele edeceğiz. Bu hükümet gidicidir. Bu hükümete ilk ve ciddi darbeyi Mart 2014’de Türk milleti sandıkta vuracaktır. Azgınlığın sonu hüsran olacaktır” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel