Trabzon'da proje için imzalar atıldı

 Trabzon Valisi Recep Kızılcık, Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) ile Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından ortaklaşa gerçekleştirilecek olan projenin protokolünü imzaladı. Vali Kızılcık, "Proje ile sanayi alanında önemli gelişmeler sağlanacak" dedi. Val

Trabzon'da proje için imzalar atıldı

 

Trabzon Valisi Recep Kızılcık, Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) ile Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından ortaklaşa gerçekleştirilecek olan projenin protokolünü imzaladı. Vali Kızılcık, "Proje ile sanayi alanında önemli gelişmeler sağlanacak" dedi.

Vali Kızılcık, TTSO ve Milli Eğitim Müdürlüğü'nce hayata geçirilen Mesleki Teknik Eğitim Kurumlarıyla Sektör Arasında Teknoloji Transferi Yapılmasına ait esasları düzenleyen projenin önemine işaret etti. Bugün Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası ile Milli Eğitim Müdürlüğümüzün ortaklaşa yürütecekleri bir projenin protokolünü imzalamak üzere bir araya geldiklerini anlatan Kızılcık, şöyle konuştu:

"Proje kapsamında Trabzon'da işadamlarımız ile orta öğretimde mesleki eğitime devam eden öğrenciler veöğretmenlerimizin daha yakın işbirliği halinde çalışmaları amaçlanıyor. Bu proje sayesinde teknolojide yaşanan hızlı gelişmeler yakından takip edilecek ve ülkemizin önemli bir açığını oluşturan ara eleman gücü mesleki eğitim kurumları marifetiyle kapatılmış olacak."

Öğrenci ve öğretmenlerin projenin iş dünyasındaki gelişmeleri rahatlıkla takip edebilmesine ve öğrencilerin teknolojiyi sevmelerine katkı sağlayacağını da belirten Vali Kızılcık, şunları söyledi: "Meslek hayatındaki ve teknoloji alanındaki gelişmeleri rahatlıkla takip edecek öğrencilerimiz aynı zamanda teknolojiyi kullanarak onları sevme fırsatı da yakalayacak. Ülke insanının istihdam edilmesi aynı zamanda sanayi alanında büyümeye de katkı sağlayacak.

Ticaret ve Sanayi Odamız ilimizin daha iyi noktalarataşınması için katkı sağlıyor. Milli Eğitim Müdürlüğümüz ile ortaklaşa bu projeyi hayata geçiren Ticaret ve Sanayi Odamıza teşekkür ediyorum."

Konuşmaların ardından Vali Kızılcık ve TTSO Başkanı M. Suat Hacısalihoğlu projenin protokolünü imzaladı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler