Trabzon'da polisler kaza geçirdi!

Haber61.net – Haber Merkezi – Trabzon’un Sürmene İlçesi Emniyet Müdürlüğüne ait polis arabası takla attı.Araç içinde bulunan polis ekipleri olayı yara almadan kurtardı. Edinilen bilgiye göre; Emniyet Müdürlüğünde görevli polis ekipleri 155 Telefonundan ge

Trabzon'da polisler kaza geçirdi!

Haber61.net – Haber Merkezi – Trabzon’un Sürmene İlçesi Emniyet Müdürlüğüne ait polis arabası takla attı.

Araç içinde bulunan polis ekipleri olayı yara almadan kurtardı. Edinilen bilgiye göre; Emniyet Müdürlüğünde görevli polis ekipleri 155 Telefonundan gelen ihbarı değerlendirmek üzere harekete geçtiler.

İlçe emniyet Müdürlüğüne ait 61 A … Plakalı araç ile yola çıkan polis ekipleri Emniyet Müdürlüğünden uzaklaşamadan aracın direksiyonu kilitlendi ve   araç takla attı. Bu esnada aracın içinde sürücü olarak görevli polis memuru A.Ö ile Vekaleten Grup Amirliğine bakan İbrahim T. Hafif şekilde yaralandı. Kaza ile ilgili soruşturma sürüyor. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler