Trabzon'da polisi taciz etti mi?

Trabzon'da 27 yaşındaki Hakan Ş., sivil olarak görev yapan kadın polis memurunu elle ve sözle taciz ettiği iddiasıyla gözaltına alındı.Trabzon'da 27 yaşındaki Hakan Ş., sivil olarak görev yapan kadın polis memurunu Elle ve sözle taciz ettiği iddiasıyla gö

Trabzon'da polisi taciz etti mi?

Trabzon'da 27 yaşındaki Hakan Ş., sivil olarak görev yapan kadın polis memurunu elle ve sözle taciz ettiği iddiasıyla gözaltına alındı.

Trabzon'da 27 yaşındaki Hakan Ş., sivil olarak görev yapan kadın polis memurunu Elle ve sözle taciz ettiği iddiasıyla gözaltına alındı. Şüpheli, adliyeye sevk edildi.

Olay, Kemerkaya Mahallesi'nde dün akşam saatlerinde meydana geldi. Hakan Ş., iddiaya göre, sivil olarak görev yapan Çevik Kuvvet Şubesi'ne bağlı kadın polis memuru M.K.'ya Elle ve sözlü tacizde bulundu. Polis memuru M.K., tacize uğradığı iddiasıyla Hakan Ş.'den şikayetçi oldu. Gözaltına alınan Hakan Ş., sorgulamasının ardından adliyeye sevk edildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel