Trabzon'da polis memuruna tören

Trabzon’un Deliklitaş mevkiinde dün akşam iftar vakti öncesi meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden Polis memuru Servet Üçüncü için bugün öğle saatlerinde Trabzon Emniyet Müdürlüğü önünde tören düzenlendi. Trabzon Emniyet Müdürlüğü önünde yapıla

Trabzon'da polis memuruna tören

Trabzon’un Deliklitaş mevkiinde dün akşam iftar vakti öncesi meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden Polis memuru Servet Üçüncü için bugün öğle saatlerinde Trabzon Emniyet Müdürlüğü önünde tören düzenlendi.

Trabzon Emniyet Müdürlüğü önünde yapılan törene Gümüşhane Emniyet Müdürü Hüseyin Ümit Yüksel, meslektaşları, babası Hasan, annesi Fatma ve eşi Duygu Üçüncü ile akrabaları katıldı. Yapılan törende ailesi ve polis arkadaşları gözyaşları dökerken, annesinin feryatları törene katılanları duygulandırdı. Okunan özgeçmişinin ardından tören okunan dualarla son buldu. Servet Üçüncü’nün cenazesi Emniyet Müdürlüğü önünde yapılan tören sonrası Bahçecik mahallesinde kılınacak cenaze namazının ardında aynı yerde bulunan aile kabristanlığına defnedilecek.

5 yıllık polis memuru olan Servet Üçüncü’nün 2009 yılından bu yana Gümüşhane Emniyet Müdürlüğü Koruma Şube Müdürlüğü’nde görev yaptığı ve 7 aylık Defne isimli bir kız çocuk babası olduğu öğrenildi.

Trabzon’un Deliklitaş mevkiinde dün akşam saatlerinde meydana gelen kazada 1’i polis 2 kişi hayatını kaybetmiş, 3 kişi de yaralanmıştı. Trabzon’un Maçka ilçesinde fındık topladıktan sonra Trabzon şehir merkezine dönen Faik Yılmaz yönetimindeki 26 KD 499 plakalı araç, iftara yetişme telaşı ile hızlı gidince direksiyon hakimiyetini kaybederek Deliklitaş mevkii Fatih Sanayi Sitesi girişinde yol kenarına park etmiş vaziyette duran 61 K 11214 plakalı TIR’ın dorsesine arkadan çarpmıştı. Kazada Gümüşhane Koruma Şube Müdürlüğü’nde görevli polis memuru Servet Üçüncü ve Meryem Yılmaz olay yerinde hayatını kaybederken, araç sürücüsü Faik Yılmaz, Halil İbrahim Yılmaz ve Cemre Yılmaz ise yaralanmıştı

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel