Trabzon'da penis davası sürüyor

Raporda, S.G.’nin İstanbul’da bir operasyonla yerine dikilen penisinde işlev kaybı olmadığı belirtildi.Trabzon'un Değirmendere mahallesindeki bir otelde, 3 Ağustos 2008'de İ.T. birlikte olduğu S.G'nin cinsel organını uyurken kesmiş ve çevredeki bir otelin

Trabzon'da penis davası sürüyor

Raporda, S.G.’nin İstanbul’da bir operasyonla yerine dikilen penisinde işlev kaybı olmadığı belirtildi.
Trabzon'un Değirmendere mahallesindeki bir otelde, 3 Ağustos 2008'de İ.T. birlikte olduğu S.G'nin cinsel organını uyurken kesmiş ve çevredeki bir otelin çatısına atmıştı. Olay sonrası KTÜ Tıp Fakültesi Farabi Hastanesi’ne kaldırılan S.G.’nin penisi çatıda bulunarak sevk edildiği İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’nde ameliyatla yerine dikilmişti.
 

Olayla ilgili olarak yakalanan İ.T. Trabzon 2. Asliye Ceza Mahkemesi’nde tutuksuz yargılanırken, mahkeme S.G'nin cinsel organında herhangi bir işlev kaybı olup olmadığıyla ilgili olarak Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Tıp Fakültesi Üroloji Bölümü’nden işlev raporu istemişti. Mahkemenin aylardır beklediği rapor mahkemeye gönderilirken, raporda S.G.’nin İstanbul’da bir operasyonla yerine dikilen penisinde işlev kaybı olmadığı belirtildi. Raporun mahkemeye ulaşmasının ardından sanık İ.T. hakkında kararın yarınki duruşmada verilmesi bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel