Trabzon'da patlayıcı deposu açıldı

İlçede düzenlenen törenin açılış konuşmasını yapan tesis sahibi Atilla Ataman, yaklaşık 2 milyon liraya mal olan tesisin 125 metrelik tünelden oluştuğunu belirterek, 'Trabzon için çok ciddi bir eksiklik olduğunu gördüğümüz bu alanda yatırım yaptık. Dışarı

Trabzon'da patlayıcı deposu açıldı

İlçede düzenlenen törenin açılış konuşmasını yapan tesis sahibi Atilla Ataman, yaklaşık 2 milyon liraya mal olan tesisin 125 metrelik tünelden oluştuğunu belirterek, 'Trabzon için çok ciddi bir eksiklik olduğunu gördüğümüz bu alanda yatırım yaptık. Dışarıdan transfer edilen patlayıcı maddelerin, artık Trabzon'dan çevreye verilmesi acısından çok önemli bu tesis. İstihdam yönünden yaklaşık 20 kişilik sabit kadromuz olacak, dolaylı istihdamla birlikte 30 kişiye daha istihdam imkanı sağlamış olacağız. Toplam 50 kişi istihdam etmiş olacağız' dedi.

Açılışa, Trabzon Valisi Recep Kızılcık, Trabzon Cumhuriyet Başsavcısı Gökhan Karaburun, İl Jandarma Alay Komutanı Dursun Ertuğrul, Emniyet Müdürü Feridun Boz, kaymakamlar, belediye başkanları, il müdürleri, siyasi parti il ve ilçe başkanları, il genel meclis üyeleriyle birlikte çok sayıda davetli katıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler