Trabzon'da partiler neler dedi?

SİYASİ Parti temsilcileri ise, olumsuz görüş belirtti. CHP İl Başkanı Yavuz Karan, “Bizim için sürpriz olmadı” derken, MHP İl Başkanı Demeli, “Türk milletine hayırlı olsun” demekle yetindi. SP İl Başkanı Mahmut Çizmecioğlu ise, “Geçirdiği 14 seneye bakmak

Trabzon'da partiler neler dedi?
SİYASİ Parti temsilcileri ise, olumsuz görüş belirtti. CHP İl Başkanı Yavuz Karan, “Bizim için sürpriz olmadı” derken, MHP İl Başkanı Demeli, “Türk milletine hayırlı olsun” demekle yetindi. SP İl Başkanı Mahmut Çizmecioğlu ise, “Geçirdiği 14 seneye bakmak lazım” ifedelerine yer verdi. 
 
CHP Trabzon İl Başkanı Yavuz Karan, “Hayırlısı olsun. Kendisinin hür iradesi. Ama Türkiye’ye 76 milyonu kucaklayan, insanları ötekileştirmeyen bir Cumhurbaşkanı lazım. Bu vasıflar Tayyip Erdoğan’a uymuyor. O yüzden vatandaş en doğru tercihi yapacaktır. Tayyip Erdoğan’ın adaylığı bizim için çok da sürpriz olmadı. Zaten aday olacağı belliydi” biçiminde konuştu.
 
BAŞBAKANLIĞI HEMEN BIRAKMALI
 
MHP Trabzon İl Başkanı Muammer Demeli, “Öncellikle hem AKP camiasına hem Türk Milleti’ne hayırlı olsun diyorum. Sonuçta kararı verecek olan Türk Milleti’dir. En iyi kararı da millet verir zaten. Hep öyle olmuştur. İnşallah Türkiyemiz için, Cumhuriyetimiz için, milletimiz için, her şeyin en güzeli olur diye düşünüyorum” dedi. 
 
14 SENEYE BAKMAK LAZIM
 
SP Trabzon İl Başkanı Mahmut Çizmecioğlu da, “Sayın Başbakanın adaylığını değerlendirmek için 14 seneye bakmak lazım. Bu ülke 14 sene hangi teamüller üzerine yönetilmişse, cumhurbaşkanı olsa ne değişir.  Başbakan hangi sözü vermiş de hangisini tutmuş da Cumhurbaşkanı adayı oluyor. Bu sözleri tutmayan bir başbakan bunları Cumhurbaşkanı olunca yerine getirmesi mümkün mü? Olay budur” diye konuştu. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler