Trabzon'da panolar kaldırıldı

Trabzon Belediyesi, Değirmendere Mahallesi ile Havalimanı arasında Karayolları kamulaştırma sahası içerisinde kalan ve sürücülerin dikkatini dağıtan totem ve reklam tabelalarını kaldırdı.Belediye Zabıtası ile Belediye Reklam ve İlan Şefliği’nin ortaklaşa

Trabzon'da panolar kaldırıldı

Trabzon Belediyesi, Değirmendere Mahallesi ile Havalimanı arasında Karayolları kamulaştırma sahası içerisinde kalan ve sürücülerin dikkatini dağıtan totem ve reklam tabelalarını kaldırdı.

Belediye Zabıtası ile Belediye Reklam ve İlan Şefliği’nin ortaklaşa yaptıkları çalışma sonucu Karayolları genişleme sahası içerisinde kalan yaklaşık 30 tabela ve totem kaldırıldı.

Belediye ayrıca, kentin değişik yerlerine konulan ve sürücülerin görüş sahasını kapatan tabela ve çeşitli reklam panolarının yeniden değerlendirilmesi için çalışma başlattı.

450.20120417144003.jpg

Öte yandan yetkililer, yeni iş yeri açacak veya işyerlerine yeni tabela yaptıracakların tabela ve reklam panolarını yaptırmadan önce Belediyeye müracaat ederek Estetik Kurulu’nun görüş ve onayını almaları noktasında vatandaşları uyardı. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel