Trabzon'da pakette silah parçası!

Alınan bilgiye göre, Trabzon Hava Limanı İç Hatlar Terminaline gelen ve Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde güvenlik görevlisi olarak çalıştığı belirtilen A.Y'ye ait pakette polislerce arama yapıldı. Aramada, pakette bir silah kabzası bulan polis, A.Y'yi göza

Trabzon'da pakette silah parçası!

Alınan bilgiye göre, Trabzon Hava Limanı İç Hatlar Terminaline gelen ve Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde güvenlik görevlisi olarak çalıştığı belirtilen A.Y'ye ait pakette polislerce arama yapıldı. Aramada, pakette bir silah kabzası bulan polis, A.Y'yi gözaltına aldı.

A.Y'nin, ''ele geçirilen silah kabzasını çalıştığı tesislerin çevresindeki tel örgüleri kontrol ederken bulduğunu ve suç olduğunu bilmediği için yanına aldığını'' söylediği öğrenildi.

Zanlının ayrıca ''söz konusu silah parçasını işine yarayabilir düşüncesi ile Sakarya'da ruhsatlı silahların bakımını yapan ve silah bayii olan arkadaşı B.Ö'ye göndermek istediğini'' anlattığı kaydedildi.

A.Y'nin, hakkında 6136 sayılı ''Ateşli Silahlar Kanunu'na muhalefet etme'' suçundan yasal işlem başlatılarak serbest bırakıldığı, diğer zanlı B.Ö'nün yakalanması için de çalışma başlatıldığı öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel