Trabzon'da " otobüs jesti" mutlu etti

Vatandaşlar okulların açılmasıyla birlikte öğrenciler kadar kendileri de hayli heyecanlı oldukları belirterek, Trabzon Belediyesi’nin okulların açıldığı ilk gün otobüsleri ücretsiz yapmasını eğitime katkı sağlaması açısından oldukça anlamlı bulduklarını d

Trabzon'da " otobüs jesti" mutlu etti

Vatandaşlar okulların açılmasıyla birlikte öğrenciler kadar kendileri de hayli heyecanlı oldukları belirterek, Trabzon Belediyesi’nin okulların açıldığı ilk gün otobüsleri ücretsiz yapmasını eğitime katkı sağlaması açısından oldukça anlamlı bulduklarını dile getirdiler. Güzel uygulamadan dolayı Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu’na teşekkür eden vatandaşlar, son model otobüslerle seyahat etmelerinin mutluluğunu yaşadıklarını da dile getirdiler.    

Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu eğitim ve öğretime desteklerinin bundan sonra da sürdüreceklerini kaydederek, “Ders zilinin çaldığı ilk günü tüm öğrenci ve veliler gibi biz de heyecanlıyız. Bu heyecana ortak olmak için öğrencilerimizin ders başı yaptığı ilk gün tüm vatandaşlarımız belediyemiz otobüslerinden ücretsiz olarak yararlandı. Yeni eğitim ve öğretim yılı hayırlı uğurlu olsun” ifadelerini kulandı.  
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel