Trabzon'da Otel yapmaktan vazgeçmedik

 Trabzon'da yapacaklara otel projesinden vazgeçtikleri iddialarının gerçeği yansıtmadığını vurgulayan Al Rubaen Yönetim Kurulu Başkanı Muhammet Al-Rubaen, 21 Aralık'ta ruhsatı alıp, hemen inşaata başlamayı hedeflediklerini söyledi. Al Rubaen Yönetim Kurul

Trabzon'da Otel yapmaktan vazgeçmedik

 

Trabzon'da yapacaklara otel projesinden vazgeçtikleri iddialarının gerçeği yansıtmadığını vurgulayan Al Rubaen Yönetim Kurulu Başkanı Muhammet Al-Rubaen, 21 Aralık'ta ruhsatı alıp, hemen inşaata başlamayı hedeflediklerini söyledi.
 
Al Rubaen Yönetim Kurulu Başkanı Muhammet Al-Rubaen ve beraberindeki heyet, Trabzon Valisi Dr. Recep Kızılcık'ı ziyaret etti. Trabzon'a yapacakları 5 yıldızlı otelle ilgili açıklamalarda bulunan Al-Rubaen, projeden vazgeçtiklerine dair medyada yer alan haberlerin gerçeği yansıtmadığını ifade etti. İnşaata başlayabilmek için birçok süreçten geçmeleri gerektiğinin altını çizen Suudi işadamı Al-Rubaen, "Öncelikle ilk başta uygulama projesinin tamamen hazır olması gerekir. Bu süreç belli bir zaman alacak. 1 buçuk sene bu iş için o kadar uzun bir süre değildir. Tüm çalışmaları yapıp planlamak belli bir zaman alıyor. Unutulmasın ki, bu yatırım Trabzon'dadır ve ben bunu Suudi Arabistan'dan takip ediyorum. Yatırımın bir sistemi ve düzeni var. Biz bu sistem içinde gitmek istiyoruz. Daha otelin yapımına başlamadan bunları duymak bizi ziyadesiyle üzüyor." dedi.
 
Bu yatırım için Trabzon'a dördüncü kez geldiğini kaydeden Al-Rubaen, ilgili mühendislerinin ise sürekli geldiğini anlattı. Projeden vazgeçmeleri gibi bir durumun söz konusu olmadığının altını çizen Al-Rubaen, "Ben buradan tüm gazetecilere seslenmek istiyorum. Bir şey yazmak istiyorlarsa emin olmadan yazmasınlar. Sadece gerçekleri yazsınlar." ifadelerini kullandı. 
 
Projenin son durumuyla ilgili bilgiler de varan Al-Rubaen, şöyle konuştu; "Projede şuan son aşamaya gelindi. Uygulama projemizin ruhsatını almak için 8 Aralık'tan önce belediyeye müracaat edeceğiz. 21 Aralık'ta büyük bir ihtimalle ruhsatımızı almış olacağız. Ruhsatı alır almaz hemen inşaatı başlatacağız. İnşaatı da 2014 yılının haziran ayında bitirmeye gayret edeceğiz. Şartlar lehimize işlerse daha önce de olabilir. Aleyhimize olan gelişmeler süreyi uzatabilir. Bunu süreç belirleyecek ama bizim hedefimiz 2014 yılı haziran ayıdır."
 
Otelimiz 30 bin metrekare kapalı alanı ile muhteşem bir yatırım olacağını belirten Al-Rubaen, inşaatın da yaklaşık 35 milyon dolara mal olacağını sözlerine ekledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler