Trabzon'da ormanda ölü olarak bulundu

Edinilen bilgilere göre Beşikdüzü ilçe merkezinde ikamet eden ve dört gün önce Bozlu Köyü’ne evinin yanındaki ormanlık alanda ağaç budamak için köye gelen Seyfi Aksoy (47) kestiği ağaç dallarının vücudunun çeşitli yerlerinde kesikler oluşturması nedeniyle

Trabzon'da ormanda ölü olarak bulundu

Edinilen bilgilere göre Beşikdüzü ilçe merkezinde ikamet eden ve dört gün önce Bozlu Köyü’ne evinin yanındaki ormanlık alanda ağaç budamak için köye gelen Seyfi Aksoy (47) kestiği ağaç dallarının vücudunun çeşitli yerlerinde kesikler oluşturması nedeniyle eve yaralarını sarmak için geldi. Aksoy evde bir havlu yardımıyla akan kanı durdurduktan sonra tekrar evinden 60 metre mesafedeki ormanlık alana gitti.

Burada aşırı kan kaybı nedeniyle vücudunun zayıf düşmesiyle baygınlık geçirdiği sanılan Aksoy, aşırı kan kaybetmesi sonucu hayatını kaybetti. Trabzon Adli Tıp Kurumu’na kaldırılan Aksoy’un yapılan otopsisinde aşırı kan kaybı sonucu kalp yetmezliğinden öldüğü anlaşıldı. Seyfi Aksoy, bugün Beşikdüzü Bozlu Köyü Merkez Camisi’nde ikindi namazına müteakiben kılınan cenaze namazının ardından aynı yerdeki aile kabristanlığında toprağa verildi. Çevresinde “Türkali” olarak tanınan Aksoy bekâr olarak yaşamını sürdürüyordu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel