Trabzon'da örgüt şüphelisine operasyon!

Trabzon’da M.A. (37) adlı şahsın evinde kaçak silah ve muhimmat ete geçirildi.Polis ekipleri tarafından ,Trabzon 2. Sulh Ceza Mahkemesinin arama ve el koyma kararıyla “Suç İşlemek Amacıyla Örgüt Kurma , Suç İşlemek  Amacıyla Kurulmuş Örgüte Üye Olma ve Ha

Trabzon'da örgüt şüphelisine operasyon!

Trabzon’da M.A. (37) adlı şahsın evinde kaçak silah ve muhimmat ete geçirildi.

Polis ekipleri tarafından ,Trabzon 2. Sulh Ceza Mahkemesinin arama ve el koyma kararıyla “Suç İşlemek Amacıyla Örgüt Kurma , Suç İşlemek  Amacıyla Kurulmuş Örgüte Üye Olma ve Hayali İhracat” suçları kapsamında şüpheli olan M.A.’nın ikametinde arama yapıldı. Aramada 9 mm’lik Parabellum ve Browing ile 7.65mm’lik silinmiş markalı 3 adet ruhsatsız silah ile birlikte 100 adet MKE yapımı 9mm’lik mermi yakalandı. Yakalanan kaçak silah ve mermilere el koyularak muhafaza altına alınırken şüpheli M.A. çıkarıldığı Cumhuriyet Başsavcılığınca serbest bırakıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel