Trabzon'da operasyon: 19 gözaltı

Alınan bilgiye göre, bazı kişilerin Trabzon ve Samsun'da uyuşturucu ticareti yaptığı yönünde bilgi alan Trabzon Jandarma Komutanlığı ekipleri çalışma başlattı. Trabzon kent merkezi ve Akçaabat ile Çarşıbaşı ilçelerinin yanı sıra Samsun'da 27 adrese eş zam

Trabzon'da operasyon: 19 gözaltı

Alınan bilgiye göre, bazı kişilerin Trabzon ve Samsun'da uyuşturucu ticareti yaptığı yönünde bilgi alan Trabzon Jandarma Komutanlığı ekipleri çalışma başlattı.

Trabzon kent merkezi ve Akçaabat ile Çarşıbaşı ilçelerinin yanı sıra Samsun'da 27 adrese eş zamanlı operasyon düzenleyen ekipler, ikisi Samsun'da olmak üzere toplam 19 kişiyi "uyuşturucu imal etme, satma ve bulundurma" suçlamasıyla gözaltına aldı.

Akçaabat Jandarma Komutanlığına götürülen zanlıların üzerlerinde ve adreslerinde 2 adet ruhsatsız tabanca, 4 av tüfeği, 30 mermi, 2 adet sustalı bıçak, 2 bin 680 gram kubar esrar, uyuşturucu içmekte kullanılan malzemeler ele geçirildi.

Zanlılardan bazılarının uyuşturucuyla ilgili suçlardan poliste kaydı olduğu, zanlıların okul önlerinde öğrencilere uyuşturucu sattığının belirlendiği bildirildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel