Trabzon'da onlarda somayı unutmadı

Manisa'nın Soma ilçesinde Meydana gelen ve 200'ü aşkın kişinin hayatını kaybettiği patlamada ölenler ve yaralananlar Trabzon Büyükşehir Belediye Meclisi'nde unutulmadı.Meclis Başkanı Seyffullah Kınalı Meclisin açılışında yaptığı konuşmanın ardından meclis

Trabzon'da onlarda somayı unutmadı

Manisa'nın Soma ilçesinde Meydana gelen ve 200'ü aşkın kişinin hayatını kaybettiği patlamada ölenler ve yaralananlar Trabzon Büyükşehir Belediye Meclisi'nde unutulmadı.

Meclis Başkanı Seyffullah Kınalı Meclisin açılışında yaptığı konuşmanın ardından meclis üyelerini önce Soma'da hayatını kaybedenler için saygı duruşunda bulunmaya davet etti. Ardından hayatını kaybedenlerin ruhları için 3 İhlas 1 Fatiha okunmasını istedi.

Büyükşehir Belediye Meclisi'nin açılışında konuşan Meclis Başkanı Seyfullah Kınalı, " Hepinizin malumu olduğu gibi, Manisa İli Soma İlçemizde maden kazası nedeniyle millet olarak büyük bir acı ve ızdırap yaşamaktayız. Maalesef şu anda ölü sayısı 200'lu rakamların üzerinde telaffuz edilmektedir. Ülke insanımızı derinden yaralayan bu kaza nedeniyle Türkiye Cumhuriyeti Devleti 3 günlük ulusal yas ilan etmiştir.

Bizlerde Trabzon Büyükşehir Belediyesi olarak sorumluluk sınırlarımız içerisinde tüm halkımız adına 'Milletimizin Başı Sağolsun' diyoruz. Ölenlere Trabzon Büyükşehir Belediyesi olarak Allah'tan rahmet, yakınlarına sabır ve başsağlığı diliyoruz. Yaralılara acil şifalar temenni ediyoruz. Ölü ve yaralı sayısının artmamasını Yüce Yaradan dan niyaz ediyoruz ve Cenabı Allah'tan bu tür acıları ülke ve dünya insanlığına yaşatmaması için dua ediyoruz. Arkadaşlar ölenlere rahmet yaralılara şifa diliyor. Ölenlerimiz için sizleri önce bir dakikalık saygı duruşuna sonrasında ruhları için 3 İhlas bir Fatiha okumaya davet ediyorum" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel