Trabzon'da önemli tehilike

Trabzon’da son birkaç günde meydana gelen 6 hırsızlık olayında, hırsızlar çaldıklarıyla mağdurları yaklaşık 4 bin TL zarara uğrattı. Edinilen bilgilere göre hırsızlıkların ilki Araklı ilçesi Merkez Mahallesi’nde meydana geldi. Haftasonu saat 23.00 suların

Trabzon'da önemli tehilike
Trabzon’da son birkaç günde meydana gelen 6 hırsızlık olayında, hırsızlar çaldıklarıyla mağdurları yaklaşık 4 bin TL zarara uğrattı. Edinilen bilgilere göre hırsızlıkların ilki Araklı ilçesi Merkez Mahallesi’nde meydana geldi. Haftasonu saat 23.00 sularında K.Ç.’nin ikametine giren hırsız ya da hırsızlar evin yatak odasından 800 TL’lik nakit para ile bin 300 TL değerinde 2 adet altın yüzüğü çaldı. Olay sonrası kayıplara karışan hırsız ya da hırsızların yakalanması için çalışma başlatıldı.
 
MARKETTEN CÜZDANI ÇALDI
Trabzon Pazarkapı Mahallesi’nde bir alışveriş marketinde, cüzdanını unutan M.S. (37) isimli kadın daha sonra cüzdanını unuttuğunu fark ederek markete geri döndü. Marketi unuttuğu yerde bulamayan M.S., markette kamera görüntülerini incelediklerine kimliği belirsiz bir bayanın cüzdanı unuttuğu yerden alarak ayrıldığını fark etti. Cüzdanında kredi kartlarıyla 470 TL nakit para bulunan M.S., karakola başvurarak şikayetçi oldu. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.
 
KOMİDİNİN GÖZÜNDEN ÇALINDI
Trabzon Gülbaharhatun Mahallesi’nde İ.U.’nun (42) evinde meydana gelen hırsızlık olayında ise, kimliği belirsiz hırsız ya da hırsızlar evi tamamen karışmış bir duruma getirerek, evde komidinin gözünden 350 TL’lik nakit para çaldı. Hırsızlık olayından önce evinin kapısını kapattığını ancak, kilitlemediğini beyan ederek, olayın faillerinin bulunmasını istedi. Polis, hırsızların yakalanması için çalışma başlattı. 
 
PARA VE YÜZÜK ÇALINDI
Trabzon’un Araklı ilçesi Merkez Mahallesi’nde meydana gelen bir başka hırsızlık olayında G.E. (26) isimli kadının evinden 850 TL nakit para ve altın alyans çalındı. Çocuk odasında bulunan çantasının içerisinden para ve banyo dolabında yer alan altın alyans yüzüğünün çalındığını fark eden G.E., polise başvurdu. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
 
PLAKA HIRSIZLIĞI
Trabzon Toklu Mahallesi’nde aracının plakasının çalındığını iddia eden bir kişi, polise başvurdu. Bir şirkette Y.T.’nin şoförlüğünü yapan H.Ç., şirkete ait olan aracı Toklu Mahallesi’nde bir yere park ettiğini söyledi. Daha sonra aracın yanına giden H.Ç., arka plakasının yerinden kırılarak söküldüğünü gördü. Durumu polise bildiren H.Ç., polisin şahısları bulmasını istedi. Polis, “Otodan hırsızlık” suçlamasıyla şahısları bulmak amacıyla çalışma başlattı.
 
TELEVİZYON ÇALINDI  
Trabzon’un Vakfıkebir İlçesi Hacıköy Mahallesi’nde 65 yaşındaki A.H.Y.’nin evine giren hırsız yada hırsızlar evden 106 ekran LCD televizyonu çaldı. Polise ifade veren A.H.Y., evinin salonunda bulunan koltuklarda ayak izlerinin olduğunu belirterek, evdeki odaların tamamen dağıtıldığını kaydetti. Polis, mağdur A.H.Y.’nin ifadeleri doğrultusunda çalışma başlattı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel