Trabzon'da ölüm yolu bölünüyor!

 Trabzon’un Vakfıkebir İlçesinde sık sık kazaların meydana geldiği ve ölüm yolu olarak anılmaya başlanılan eski sahil yolu bölünüyor. Karayolları tarafından hazırlanan proje Vakfıkebir Belediyesi Meclisine sunuldu. Vakfıkebir Belediye Meclisinden onay ala

Trabzon'da ölüm yolu bölünüyor!

 

Trabzon’un Vakfıkebir İlçesinde sık sık kazaların meydana geldiği ve ölüm yolu olarak anılmaya başlanılan eski sahil yolu bölünüyor.
 
Karayolları tarafından hazırlanan proje Vakfıkebir Belediyesi Meclisine sunuldu. Vakfıkebir Belediye Meclisinden onay alan projenin karayolları genel müdürlüğüne sevki uygun görüldü.Bu yıl içerisinde ihalesi yapılmasın planlan proje ile birlikte 4.500 metre uzunluğundaki Vakfıkebir eski sahil yolu bölünerek kaldırımları yapılacak. Vakfıkebir’de çok sayıda ölümlü, yaralanmalı ve maddi hasarlı kazanın meydana geldiği güzergahın bölünmesi ile birlikte kazaların önlenmesi amaçlanıyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel