Trabzon'da "ölüm yolu" artık can almıyor!

Trabzon’un Vakfıkebir İlçesi’nde ‘Ölüm Yolu’ olarak bilinen Gülbaharhatun Caddesi’nde yaşanan kazalar emniyet yetkililerinin radar uygulamasıyla son buldu. Radar uygulamasından sonra kaza olmadı.Vakfıkebir İlçesi’nde halk arasında ‘Ölüm Yolu’ olarak bilin

Trabzon'da "ölüm yolu" artık can almıyor!

Trabzon’un Vakfıkebir İlçesi’nde ‘Ölüm Yolu’ olarak bilinen Gülbaharhatun Caddesi’nde yaşanan kazalar emniyet yetkililerinin radar uygulamasıyla son buldu. Radar uygulamasından sonra kaza olmadı.


Vakfıkebir İlçesi’nde halk arasında ‘Ölüm Yolu’ olarak bilinen Gülbaharhatun Caddesi’nde Vakfıkebir Emniyet Müdürlüğü tarafından 13 Ağustos 2013 tarihinden itibaren başlattığı sürekli radar uygulaması sonucu kaza yaşanmaması vatandaşları ve sürücüleri sevindirdi.


Yetkililerden edinilen bilgilere göre, Gülbaharhatun Caddesi’nde günde ortalama 19 araca radar cezası uygulanırken bir aylık süre içinde 528 araca toplam 136 bin 932 TL para cezası kesildi. Söz konusu caddede 2008 yılından beri meydana gelen toplam 49 kazada 82 kişi yaralanırken, 11 kişi de hayatını kaybetmişti. Radar uygulamasının vatandaşlar tarafından takdirle karşılandığı ve uygulamanın süreceği öğrenildi.
Öte yandan, Trabzon’un Vakfıkebir ilçesindeki ölüm yolunda 2012 yılında 25 ve 2013 yılında da 25 trafik kazası meydana gelmişti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler