Trabzon'da ölüm çukuru

Trabzon’un Pelitli Beldesi’nde 1 yıl önce ruhsatsız  bina inşası için açılan çukur, şimdi ölüm tehlikesi saçıyor. Yağmur suyuyla dolan dev çukur, özellikle sokakta oynayan çocukların ölümle burun buruna gelmesine neden oluyor. Anne ve babalar bu yüzden ço

Trabzon'da ölüm çukuru

Trabzon’un Pelitli Beldesi’nde 1 yıl önce ruhsatsız  bina inşası için açılan çukur, şimdi ölüm tehlikesi saçıyor. 

Yağmur suyuyla dolan dev çukur, özellikle sokakta oynayan çocukların ölümle burun buruna gelmesine neden oluyor. Anne ve babalar bu yüzden çocuklarının bu alanda oynamasına izin vermiyor. 

ic1.20120619112135.jpg

Trabzon’un Pelitli Beldesi’nde bina inşaası için açılan arazi, yağan yağmurla birlikte su dolunca mahallenin ortasında bir göl oluşturdu. özellikle sokakta oynayan çocuklar açısından büyük tehlike oluşturan bina çukuru içine atılan çöpler neticesinde mahalleyi kötü kokuya boğdu. mahalle sakinleri, ‘çocuklarının heran ölüm tehlikesi ile karşı karşıya geleceği’ düşüncesiyle pencerede nöbet tutuyor. 

Mahalle muhtarı Mustafa Koç ise belediyeye defalarca başvuruda bulunduklarını belirterek, “İlla birisinin ölmesini mi bekliyorlar” diye sordu. 

ic2.20120619112150.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel