Trabzon'da olimpiyat heyecanı!

Trabzon'da 23-30 Temmuz 2011 tarihleri arasında yapılacak 11. Avrupa Gençlik Olimpik Oyunları ile ilgili son ve geniş kapsamlı incelemenin 9-15 Mayıs tarihleri arasında gerçekleştirileceği bildirildi. Trabzon'da 23-30 Temmuz 2011 tarihleri arasında yapıla

Trabzon'da olimpiyat heyecanı!

Trabzon'da 23-30 Temmuz 2011 tarihleri arasında yapılacak 11. Avrupa Gençlik Olimpik Oyunları ile ilgili son ve geniş kapsamlı incelemenin 9-15 Mayıs tarihleri arasında gerçekleştirileceği bildirildi.

 

Trabzon'da 23-30 Temmuz 2011 tarihleri arasında yapılacak 11. Avrupa Gençlik Olimpik Oyunları ile ilgili son ve en geniş kapsamlı incelemenin 9-15 Mayıs tarihleri arasında gerçekleştirileceği bildirildi.

 

EYOF 2011 Trabzon Genel Koordinatörlüğünden yapılan açıklamaya göre, Türkiye dahil olmak üzere oyunlara katılacak 49 ülkenin kafile başkanlarının yanı sıra Avrupa Olimpiyat Komiteleri Birliği'nin EYOF 2011 Trabzon Koordinasyon Komitesi Başkanı Jozef Liba ve 3 üyenin yanı sıra 9 branşın uluslararası ve Türk teknik delegeleri, tesislerde incelemelerde bulunup, organizasyon hazırlıkları hakkında bilgiler alıp, toplantılar yapacak.

 

Kafile başkanları toplantısının 13 Mayıs Cuma günü gerçekleştirileceği, bu toplantıda EYOF 2011 Trabzon Projesi'nin son ve genel tanıtımının da yapılacağı kaydedildi.

 

Öte yandan, oyunlardaki takım sporlarının da kura çekiminin 14 Mayıs Cumartesi günü yapılacağı, basketbol, hentbol ve voleybol branşlarında kız ve erkeklerde 8'er takımın mücadele edeceği belirtildi.

 

11. Avrupa Gençlik Olimpik Oyunları'na 49 Avrupa ülkesinden 9 branşta 4 bine yakın sporcu ve yöneticinin katılacağı kaydedildi.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel