Trabzon'da ölenler toprağa verildi

Akçaabat ilçesine bağlı Salacık mevkisinde dün meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden Şenol Kitapci (35), eşi Ayten Kitapci (31) ve 5 yaşındaki kızları Havza Betül Kitapci için Cevizlik köyünde cenaze töreni düzenlendi.Törene Kitapci çiftinin ka

Trabzon'da ölenler toprağa verildi

Akçaabat ilçesine bağlı Salacık mevkisinde dün meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden Şenol Kitapci (35), eşi Ayten Kitapci (31) ve 5 yaşındaki kızları Havza Betül Kitapci için Cevizlik köyünde cenaze töreni düzenlendi.
Törene Kitapci çiftinin kazadan hafif yaralı olarak kurtulan 9 yaşındaki oğlu Ali Kitapci, akrabaları ve yakınlarının yanı sıra Dörtyol Belde Belediye Başkanı Cevat Birinci, Derecik Belde Belediye Başkanı Ali Ulusoy, Akçaabat Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Yaşar Sivrikaya ile çok sayıda vatandaş katıldı.
Şenol Kitapci, Ayten Kitapci ve kızları Havza Betül Kitapci'nin cenazesi, kılınan namazın ardından aynı köydeki aile kabristanlığında toprağa verildi.
Giresun'dan Akçaabat ilçesine gitmekte olan Erdinç Çınar yönetimindeki 75 M 0408 plakalı minibüsün yol kenarında park halindeki 61 AS 244 plakalı otomobile çarpması sonucu, otomobilde bulunan Şenol (35) ve Havza Betül Kitapci olay yerinde, anne Ayten Kitapci ise yaralı olarak kaldırıldığı Karadeniz Teknik Üniversitesi Farabi Hastanesinde hayatını kaybetmişti. Olayda 10 kişi de yaralanmıştı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler