Trabzon'da olay çıkaran vatandaş evden çıkarılsın

Trabzon’un Atatürk Alanı’nda bulunan Meydan Parkı’nda 18 Nisan akşamı meydana gelen olayda, yoldan geçen kadınlara laf attığı iddia edilen Romen vatandaşı Yaşar K. ile bölgedeki esnaflar arasında kavga çıkmış, Yaşar K.’nın arkadaşlarını olay yerine çağırm

Trabzon'da olay çıkaran vatandaş evden çıkarılsın
Trabzon’un Atatürk Alanı’nda bulunan Meydan Parkı’nda 18 Nisan akşamı meydana gelen olayda, yoldan geçen kadınlara laf attığı iddia edilen Romen vatandaşı Yaşar K. ile bölgedeki esnaflar arasında kavga çıkmış, Yaşar K.’nın arkadaşlarını olay yerine çağırması ile kavga linç girişimine dönüşmüş, Yaşar K. ve arkadaşları karakola sığınmıştı. 
 
KOMŞULARI İMZA TOPLUYOR
 
Söz konusu olayda aldığı darbeler ile ağır şekilde yaralanan Yaşar K. ve ailesinin oturduğu Boztepe’de kiracı olarak oturdukları müstakil evden çıkarılması için komşularının imza kampanyası başlattığı öğrenildi. Söz konusu olaydan imza toplayan komşuları, Yaşar K. ve ailesinin çevreye rahatsızlık verdiğini iddia ediyor. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel