Trabzon'da okul çıkışı kaza

Trabzon'un Vakfıkebir ilçesine bağlı Kirazlık Mahallesi'nde yaya olarak yolun karşısına geçmeye çalışan lise öğrencisi Uğur İnce (15), bir minibüsün çarpması sonucu yaralandı. Vakfıkebir İMKB Mesleki ve Teknik Eğitim Merkezi (METEM) 10. sınıf öğrencisi Uğ

Trabzon'da okul çıkışı kaza

Trabzon'un Vakfıkebir ilçesine bağlı Kirazlık Mahallesi'nde yaya olarak yolun karşısına geçmeye çalışan lise öğrencisi Uğur İnce (15), bir minibüsün çarpması sonucu yaralandı.

Vakfıkebir İMKB Mesleki ve Teknik Eğitim Merkezi (METEM) 10. sınıf öğrencisi Uğur İnce, okul çıkışında eve gitmek üzere arkadaşları ile yolun karşısına geçmek istedi. Bu sırada Trabzon istikametinden Vakfıkebir istikametine gitmekte olan Gökhan Çabuk (31) yönetimindeki 61 S 3543 plakalı yolcu minibüsünün sağ aynasının çarpması sonucu yola savruldu. Yere düşen İnce baş ve vücudunun çeşitli yerlerinden yaralandı. İnce, kaza yerinden geçmekte olan bir doktorun ilk müdahaleyi yapmasının ardından 112 Acil Servis Ambulansı ile Vakfıkebir Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Burada yapılan ilk müdahalenin ardından Trabzon Fatih Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaralanan İnce'nin hayatı tehlikesi bulunmadığı öğrenildi.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel