Trabzon'da okey cinayetine 24 yıl ceza

Trabzon'da akıllara durgunluk veren cinayet 30 Nisan 2012 tarihinde işlendi. Birlikte alkol alan iki kuzen daha sonra köy kahvesinde okey masasına oturdu. İki kuzen arasında bir süre sonra taş atma yüzünden tartışma çıktı. Seyfi T., "Sürekli elini bozup,

Trabzon'da okey cinayetine 24 yıl ceza

Trabzon'da akıllara durgunluk veren cinayet 30 Nisan 2012 tarihinde işlendi. Birlikte alkol alan iki kuzen daha sonra köy kahvesinde okey masasına oturdu. İki kuzen arasında bir süre sonra taş atma yüzünden tartışma çıktı. Seyfi T., "Sürekli elini bozup, beni idare ediyorsun. Kırmızı ikiliyi niye atmadın" diyerek kuzeni Mahir T. ile kavgaya tutuştu. Araya girenler kavgayı önledi. İki kuzen kahveden çıkıp evlerinin yolunu tuttu.

EVİN ÖNÜNDE CİNAYET İŞLENDİ

İki ayrı araçla evlerine dönen kuzenlerden Seyfi T., Mahir T.'un evinin önüne giderek, önce bağırmaya ardından da hakaret etmeye başladı. Dışarı çıkan Mahir T. ile kuzeni Seyfi T. yeniden kavgaya tutuştu. Kavga sırasında Seyfi Turt  belinden çıkardığı ruhsatsız silahıyla Mahir T.'a ve eşi Havva T.'a kurşun yağdırdı. Mahir T. olay yerinde hayatını kaybederken, Havva T. saldırıyı yaralı olarak atlattı. Saldırgan Seyfi T. ise tutuklandı.

DÖRT AYRI SUÇTAN CEZA YEDİ

Trabzon 1. Ağır Ceza Mahkemesi'nde kasten öldürme, kasten öldürmeye teşebbüs, ruhsatsız silah bulundurmak ve hakaret iddiasıyla iki yıl boyunca yargılanan Seyfi T., öldürme kastının bulunmadığını amcaoğlunun kendisine hakaret ve küfür ettiğini söyledi. T. olayları çok net hatırlamadığını belirterek, pişman olduğunu söyledi. Mahkeme, sanığı adam öldürmek suçundan 13 yıl 4 ay, öldürmeye teşebbüs suçundan 10 yıl, ruhsatsız silah kullanmaktan 1 yıl 3 ay, 740 TL para cezası ve hakaret suçundan ise bin 740 TL para cezasına çarptırdı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel