Trabzon'da öğretmenlere uyum semineri

Aday öğretmenlerin mesleğe daha bilinçli ve umutlu başlamaları için verilen 3 günlük destekleyici uyum eğitimi seminerine 11 aday öğretmen katıldı. Seminerde uzaktan eğitim ve yüz yüze eğitimle gezi gözlem yöntemlerine yer verilerek öğretmenlik mesleğinin

Trabzon'da öğretmenlere uyum semineri

Aday öğretmenlerin mesleğe daha bilinçli ve umutlu başlamaları için verilen 3 günlük destekleyici uyum eğitimi seminerine 11 aday öğretmen katıldı. Seminerde uzaktan eğitim ve yüz yüze eğitimle gezi gözlem yöntemlerine yer verilerek öğretmenlik mesleğinin toplumdaki rolü, meslek etiği, Tonya'nın sosyo-ekonomik yapısı, tarihi dokusu, coğrafi ve kültürel özellikleri, özel ve belirli günleri hakkında bilgi verilerek ilçedeki kurumların tanıtımları yapıldı.
Son gün değerlendirme anketinin uygulanmasının ardından ilçenin kültürel dokusunu ve yöresel güzelliklerini kapsayan çevre gezisi yapıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel