Trabzon'da öğrenciye darp iddiası

Trabzon Beşikdüzü ilçesinde eğitim hayatının sürdüren iki genç başka bir öğrenci tarafından tehdit edildiği gerekçesiyle Beşikdüzü İlçe Emniyet Müdürlüğüne şikayette bulundu.Elde edilen bilgiye göre Beşikdüzü Meslek Yüksek Okulu öğrencisi F.K (20) ile K.S

Trabzon'da öğrenciye darp iddiası

Trabzon Beşikdüzü ilçesinde eğitim hayatının sürdüren iki genç başka bir öğrenci tarafından tehdit edildiği gerekçesiyle Beşikdüzü İlçe Emniyet Müdürlüğüne şikayette bulundu.

Elde edilen bilgiye göre Beşikdüzü Meslek Yüksek Okulu öğrencisi F.K (20) ile K.S (20) aynı okulda öğrenci olan ve aralarında bir süredir husumet bulunan Ö.Y (19) tarafından konuşmak amacıyla  çağrılır. 

Konuşma esnasında öğrenciler arasında  yaşanan tartışma soncu Ö.Y iki öğrenciyi darp ettikten sonra “ Beşikdüzü’nü terk etmezseniz sizi her gün döveceğim” şeklinde sözlü tehditte bulunduğu iddia edildi.

Yaşanan darp olayının ardından hastaneye giderek rapor alan iki öğrenci Beşikdüzü İlçe Emniyet Müdürlüğüne giderek  Ö.Y hakkında şikayette bulundu

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel