Trabzon'da öğrencilerin tehlikeli oyunu!

Trabzon’un Akçaabat ilçesi Orta Mahalle bölgesinde vatandaşlar öğrencilerin düştüğü tehlikeli durum karşısında yetkililerden yardım bekliyor.Edinilen bilgiye göre; Akçaabat Lisesi, İmam Hatip Lisesi, Atatürk İlköğretim Okulu ve Milli Eğitim Spor Salonu ‘n

Trabzon'da öğrencilerin tehlikeli oyunu!

Trabzon’un Akçaabat ilçesi Orta Mahalle bölgesinde vatandaşlar öğrencilerin düştüğü tehlikeli durum karşısında yetkililerden yardım bekliyor.

Edinilen bilgiye göre; Akçaabat Lisesi, İmam Hatip Lisesi, Atatürk İlköğretim Okulu ve Milli Eğitim Spor Salonu ‘nun olduğu bölgede öğrencilerin gerek okul yolunu kısaltma gerekse de oyun oynamak için kullandıkları tehlikeli yol doğabilecek vahim bir olaya davetiye çıkarıyor.

Olası bir kazadan çekinen öğrenci velileri ve vatandaşlar ise bölgedeki durumun belediyeye yıllardır bir çok kez  bildirilmesine rağmen müdahale edilmediğini belirterek “Buraya müdahale edilmesi için vahim bir haber alınması mı bekleniyor. Bir çocuk Allah korusun ölse yaralansa o zaman ne kıymeti kalacak. Acilen yetkililerin burada en azından bir köprü yaparak olası tehlikelere önlem alması gerekiyor.” İfadelerinde bulundular.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel