Trabzon'da öğrencilere moral dopingi!

Trabzon Belediyesi, 15-16 Haziran ve 22-23 Haziran tarihlerinde yapılacak Lisans Yerleştirme Sınavı’na (LYS) girecek öğrenciler için moral etkinliği düzenledi.Atatürk Alanı'nda yapılan etkinlikte Mehter konseri, Temel-Dursun Show ve kemençe sanatçısı Tunc

Trabzon'da öğrencilere moral dopingi!

Trabzon Belediyesi, 15-16 Haziran ve 22-23 Haziran tarihlerinde yapılacak Lisans Yerleştirme Sınavı’na (LYS) girecek öğrenciler için moral etkinliği düzenledi.

Atatürk Alanı'nda yapılan etkinlikte Mehter konseri, Temel-Dursun Show ve kemençe sanatçısı Tuncay Gargar konseri yer aldı. Trabzon Belediye Başkan Vekili Seyfullah Kınalı’nın yanında çok sayıda öğrenci ve vatandaşın katıldığı etkinliğe katılan öğrenciler düzenlenen moral günü etkinliği ile sınav stresini bir nebze de olsa üzerlerinden attıklarını belirterek böylesine güzel bir organizasyonu düzenlediğinden dolayı Trabzon Belediyesi’ne teşekkür ettiler.
Moral gününde kemençe eşliğinde oluşturulan uzun horon halkaları ile horon oynayan öğrenciler ve Trabzonlular unutulmaz bir gün yaşadı.
Etkinlik 21 Haziran Cuma günü saat 14.00 aynı saatte yine Meydan Parkı’nda yapılacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel