Trabzon'da öğrencilere kitap dağıtıldı

Trabzon Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü, sosyal güvenlik bilincinin artırılmasına yönelik olarak ilköğretim öğrencileri için hazırlanan ‘Güven ve Yarışçı Çocuklar’ isimli kitap ve animasyon filmi içeren CD’leri ilköğretim okulu öğrencilerine ulaştırıyor. Tra

Trabzon'da öğrencilere kitap dağıtıldı

Trabzon Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü, sosyal güvenlik bilincinin artırılmasına yönelik olarak ilköğretim öğrencileri için hazırlanan ‘Güven ve Yarışçı Çocuklar’ isimli kitap ve animasyon filmi içeren CD’leri ilköğretim okulu öğrencilerine ulaştırıyor. 

Trabzon merkez ile Of, Araklı, Beşikdüzü ve Akçaabat ilçelerinin ardından Tonya ilçesinde öğrencilere kitap ve CD’ler dağıtılırken, düzenlenen törende İl Müdürü Musa Bulut, bir konuşma yaptı.
 
Bulut, amaçlarının vatandaşların her zaman güler yüzle hizmet alabileceği bir idari yapıyı oluşturmak olduğunu ifade ederek vatandaş memnuniyetini esas alan bu hizmeti de modern hizmet binalarında vatandaşların ayağına götürmeyi hedeflediklerini, bunun için de çalışmaların hızla devam ettiğini söyledi.
 
Sosyal güvenlik reformuyla getirilen yeniliklere de değinen Musa Bulut, öğrencilere sosyal güvenliğin önemini anlattı. Konuşmaların ardından kitap ve CD’ler öğrencilere törenle dağıtıldı.
 
Törene Trabzon Sosyal Güvenlik İl Müdürü Musa Bulut, Tonya kaymakamı Yeliz Yıldızhan, Tonya Belediye Başkanı Ahmet Kurt ile çok sayıda öğretmen ve öğrenci katıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel