Trabzon'da öğrenci yurdunda yemek kavgası

Haber61 – Haber Merkezi – Trabzon’un Ortahisar İlçesi Sanayi Mahallesinde bulunan öğrenci yurdunun sorumlu müdürü K.N, üniversite öğrencisi B.S’yi yemekhane’den izinsiz yemek aldığı ve dolabına koyduğu gerekçesi ile uyarınca tartışma çıktı. K.N, B.S’nin y

Trabzon'da öğrenci yurdunda yemek kavgası

Haber61 – Haber Merkezi – Trabzon’un Ortahisar İlçesi Sanayi Mahallesinde bulunan öğrenci yurdunun sorumlu müdürü K.N, üniversite öğrencisi B.S’yi yemekhane’den izinsiz yemek aldığı ve dolabına koyduğu gerekçesi ile uyarınca tartışma çıktı. K.N, B.S’nin yemekhane’den yemek alarak dolabına koyduğunu öğrendi. Diğer öğrencilerin müdüre verdiği bilgiler üzerine B.S’nin dolabını inceleyen K.N bir miktar yemeği dolapta buldu.

Bu durum üzerine K.N, B.S’yi azarlayarak Taksim Polis Merkezine giderek öğrenci hakkında şikâyetçi oldu. Şikâyetinde K.N, öğrencinin yemekhane’den yemek çaldığını iddia etti. B.S, isimli öğrencinin ifadesi ise şaşkınlık yarattı. B.S, kendisinin müdür tarafından darp edildiğini ileri sürdü ve oda müdürden şikâyetçi oldu. Olayla alakalı soruşturmanın devam ettiği öğrenildi. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler