Trabzon'da Off-road heyecanı

Akçaabat ilçesinin Yaylacık Mahallesi’ndeki dolgu alanında bu yıl birincisi gerçekleşen etkinliğe, Trabzon, Giresun, Ardeşen, Artvin ve Rize'den toplam 150 araç katılırken, parkurlarda 50 araç birbiriyle yarıştı. 09.30'da başlayan yarışlarda sürücüler, ya

Trabzon'da Off-road heyecanı
Akçaabat ilçesinin Yaylacık Mahallesi’ndeki dolgu alanında bu yıl birincisi gerçekleşen etkinliğe, Trabzon, Giresun, Ardeşen, Artvin ve Rize'den toplam 150 araç katılırken, parkurlarda 50 araç birbiriyle yarıştı. 09.30'da başlayan yarışlarda sürücüler, yapay parkurlarda kıyasıya yarıştı. Off-Road araçlarından bazıları parkurlarda zorlandı. Trabzon’dan katılan bir araç, zorlu parkurun bitimine kısa bir süre kala devrildi. Araç içinde bulunan sürücü ve yan koltukta oturan arkadaşı kazayı burunları kanamadan atlattı.
 
Trabzon Off-Road Kulübü Başkanı Remzi Aygün yaptığı açıklamada, “Diğer illerde birkaç kez yapıldı. Ama Trabzon’da ilk defa yapılıyor. Bundan sonra her yıl bunu festival olarak yapmayı planlıyoruz. Halkın çok büyük ilgisi var. İnşallah güzel bir şey olacak. Güzel bir şey olsun diye uğraşıyoruz” dedi.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler