Trabzon'da o memurlara müjde!

BEM-BİRSEN Trabzon Şube Başkanı Arslan Korkmaz ve yönetim kurulu üyeleri Ortahisar Belediyesi’ne gelerek başkan Av. Ahmet Metin Genç ile sosyal denge sözleşmesi imzaladı. Sözleşme ile belediye bünyesinde çalışan 657 sayılı yasaya tabi devlet memurlarına s

Trabzon'da o memurlara müjde!

BEM-BİRSEN Trabzon Şube Başkanı Arslan Korkmaz ve yönetim kurulu üyeleri Ortahisar Belediyesi’ne gelerek başkan Av. Ahmet Metin Genç ile sosyal denge sözleşmesi imzaladı. Sözleşme ile belediye bünyesinde çalışan 657 sayılı yasaya tabi devlet memurlarına sosyal yardım yapılması sağlanmış oldu.

İmza töreni öncesi konuşan Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç ‘Ortahisar Belediyesi olarak ilk meclis toplantımızda aldığımız kararlardan bir tanesi de belediyemiz bünyesinde çalışan memur kardeşlerimiz ile beraber sosyal denge sözleşmesi yapılması konusunda belediye başkanına yetki verilmesi kararı idi. Biz de bu kararın gereği olarak süratle bu çalışmamızı yaparak memurlarımıza sosyal denge adı altında ilave bir maddi imkan sunabilmek için sendikamız ile beraber çalıştık ve bunu karara bağladık. Memurlarımıza bu şekilde destek sağlamanın mutluluğu içerisindeyiz.

HAYAT STANDARDINI YÜKSELTMEK İSTİYORUZ

Çünkü hem işçi kadromuz, hem memur kadromuz, hem de hizmet kadromuz isteriz ki biraz daha fazlasını kazanabilsinler. Çünkü mutlak surette herkes kendi hayatını idame ettirebilmek için bütçesini aybaşında aldığı maaşı ile beraber ayarlamaya çalışıyor. Biz de Ortahisar Belediyesi olarak mevcut imkanlarımız doğrultusunda memurlarımıza ek katkıları sağlayarak normal hayat standardını yükseltmek istiyoruz.

Bu destekle beraber kendi iş motivasyonlarının daha yukarı çıkmasının doğru olacağını düşünüyoruz. Dileriz ki Ortahisar Belediyesi olarak ilerleyen günlerde yine imkanlarımız doğrultusunda bu tür katkıları memurumuza da, işçimize de, diğer çalışan kardeşlerimize de sağlamak için çalışmanın peşinde olacağız. Bu sözleşmemizin memurlarımıza hayırlı uğurlu olmasını diliyorum.” dedi.

MEMURLARIMIZA ÇOK BÜYÜK KATKI SAĞLANDI

BEM-BİRSEN Şube Başkanı Arslan Korkmaz ise konuşmasında sağlanan katkı dolayısıyla başkan Genç’e teşekkür ederken ‘Başkan Ahmet Bey gerçekten memur kardeşlerime çok büyük bir katkıda bulundu. Sayın Başkan Ortahisar Belediye Başkanı seçildikten sonra belediye meclisinden karar alarak memurlar rahatlasın diye bir ekonomik katkıda bulunmak için meclis kararını geçirdi. Ben birçok belediye ile sosyal denge sözleşmesi yaptım. Ama Allah’a hamdolsun ki sayın Başkan bize çok büyük bir katkı verdi. Bu katkı tabi Ortahisar Belediyesi’nde çalışan memur kadrosuna oldu. İnanıyorum ki memur kardeşlerimiz de aldıkları ekonomik katkının karşılığını verirler.” açıklamasında bulundu.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel