Trabzon'da o arazi ihaleye çıkıyor

Trabzon Dünya Ticaret Merkezi'nin (DTM) Yomra ilçesi Kaşüstü mevkiinde bulunan arazisi yeniden ihaleye çıkıyor. Dünya Ticaret Merkezi Yönetim Kurulu Toplantısı Trabzon Valisi Abdil Celil Öz başkanlığında İstanbul’da yapıldı. İstanbul DTM’de yapılan toplan

Trabzon'da o arazi ihaleye çıkıyor

Trabzon Dünya Ticaret Merkezi'nin (DTM) Yomra ilçesi Kaşüstü mevkiinde bulunan arazisi yeniden ihaleye çıkıyor. 

Dünya Ticaret Merkezi Yönetim Kurulu Toplantısı Trabzon Valisi Abdil Celil Öz başkanlığında İstanbul’da yapıldı. İstanbul DTM’de yapılan toplantıya Vali Öz’ün yanı sıra yönetim kurulu üyeleri katıldı. Toplantıda genel bir durum değerlendirmesinin yapıldığını belirten Vali Öz, “Dünya Ticaret Merkezi’nin bulunduğu arsa üzerinde daha önce ihaleyi alan firmanın yeterli çalışmayı başlatamamasından dolayı fesih sürecine gidildi. 49 yıllığına burada yine fuar ve kongre merkezi ile birlikte otel yapımı için ihaleye çıkılmasına karar verildi. Şartname belirlendi, 49 yıllığına yap-işlet modeliyle en geç 10 gün içerisinde ihaleye çıkılmış olacak. Burası, ilimizde düzenlenecek olan uluslararası kongre ve fuarlarla bölge turizmine önemli katkılar sağlayacak” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler