Trabzon'da o ağaçları kestiler!

Trabzon'da eski Bölge İdare Mahkemesi binası önündeki ağaçların kesilmesi tepki çekti.Yeni Adalet Sarayının yapılması ile Bölge idare mahkemesi bu yeni binaya taşınmış ve Uzunsokak'ta bulunan mahkemenin tarihi binası boş kalmıştı. Daha sonra bu bina Trabz

Trabzon'da o ağaçları kestiler!

Trabzon'da eski Bölge İdare Mahkemesi binası önündeki ağaçların kesilmesi tepki çekti.

Yeni Adalet Sarayının yapılması ile Bölge idare mahkemesi bu yeni binaya taşınmış ve Uzunsokak'ta bulunan mahkemenin tarihi binası boş kalmıştı. Daha sonra bu bina Trabzon'un Büyükşehir olması ile merkezde yeni kurulan Ortahisar ilçesi Kaymakamlığı'na tahsis edilmişti. Ortahisar Kaymakamlığı'da tarihi binada bazı düzenlemeler yapmaya başlamıştı.

Yapılan bu düzenlemer kapsamında tarihi binanın bahçesinde bulunan ağaçların kesildiği ve kamyona yüklenerek götürüldüğü görüldü. Ağaçların kesilmesi vatandaşlar ve çevredeki esnaflar tarafından tepkiyle karşılandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel