Trabzon'da nerelerde miting yapılacak?

Trabzon ili sorumluluk bölgesinde yapılan yeni düzenleme ile toplantı yeri, yürüyüş güzergahı, miting alanı,afiş ve pankartların asılacağı yerler ile araç park yerleri belirlendi. Trabzon Valiliği'nden yapılan açıklamada Trabzon'da miting ve yürüyüş yapıl

Trabzon'da nerelerde miting yapılacak?

Trabzon ili sorumluluk bölgesinde yapılan yeni düzenleme ile toplantı yeri, yürüyüş güzergahı, miting alanı,afiş ve pankartların asılacağı yerler ile araç park yerleri belirlendi. 

Trabzon Valiliği'nden yapılan açıklamada Trabzon'da miting ve yürüyüş yapılacak yerler konusunda şu ifadelere yer verildi;


Toplanma yeri yürüyüş güzergahı ve anfi tiyatro miting alanı için toplanma yeri Kemerkaya Mahallesi Kanuni Anadolu Lisesi karşısında bulunan Kanuni Heykeli yanı yürüyüş güzergahı olarak toplanma yerinin hemen karşısında bulunan üst geçit kullanılacak. Belediye Otobüs duraklarından Ahmet Şener Parkına giriş yapılmak suretiyle  burada bulunan miting alanına intikal edecektir.
 
Bunlara alternatif alternatif olarak toplanma yeri  Cumhuriyet Caddesi Funda Otel Önü ile Demir Grand Oteli arasında kalan yer

Yürüyüş güzergahı Özel İdare Kavşağı, Kahramanmaraş Caddesi, Miting Alanı eski belediye binası önü olarak tespit edilmiştir. Valilik Önündeki miting alanı İnönü Cad. Ahmet Can Bali Sok. ille Yüzbaşı  Emrullah Sokak arasında kalan alan olarak belirlenmiştir.
           
Afiş ve pankartlar ise Trabzon Belediyesi tarafından tespit edilen yerler ile reklam panoları dijital LED panolar olmak üzere toplam 306 adet afiş ve pankart asılabilecek yer gösterilmiştir.
 
Ayrıca, Konuşmacılar ve görevlilerin otoları haricindeki otolar toplantı alanına sokulmayacak, bunların haricindeki araçlar miting alanına yakın araç park yerleri ve diğer otoparklarda park edilecektir.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler