Trabzon'da nerede bu insanlar...

Haber61.Net – Haber Servisi – Trabzon’da son dönemlerde 155 polis ihbar hattına gelen “ALO YAKINIM KAYBOLDU" ihbarlarında artış olduğu gözlemlenirken bu artışın hafta sonu daha fazla olduğu gözlemlendi.Trabzon’da bulunan Emniyet Müdürlüklerine gelen ihbar

Trabzon'da nerede bu insanlar...

Haber61.Net – Haber Servisi – Trabzon’da son dönemlerde 155 polis ihbar hattına gelen “ALO YAKINIM KAYBOLDU" ihbarlarında artış olduğu gözlemlenirken bu artışın hafta sonu daha fazla olduğu gözlemlendi.

Trabzon’da bulunan Emniyet Müdürlüklerine gelen ihbarlarda hafta sonu 4 kişi evden ayrılarak bir daha geri dönmedi. Yakınları ise soluğu polis merkezilerinde aldı. Eve dönmeyen kişilerin ise evde ailesel sorunlar yaşaması nedeni ile eve gelmediği gözlemlendi.

ÖNCE İŞTEN SONRA EVDEN AYRILDI

Çarşı polis Merkezine gelen Baba 1959 doğumlu  A.D, babalar gününde oğlunun eve gelmediğini ifade etti. Karakoldaki ifadesinde A.D, “ oğlum işyerinden izin aldı ve aynı günden sonra bir daha eve uğramadı. Can güvenliğinden şüphe duyuyorum.” ifadelerini kullandı. 27 yaşındaki Y.D’nin bulunması polis ekipleri çalışma başlattı.

YAŞLI ADAM GERİ DÖNMEDİ

3. Nolu Erdoğdu mahallesinde devlet kurumunda görevli B.İ, Gülbaharhatun Polis Merkezine giderek 70 yaşındaki M.D’nin çalışmış olduğu yerden giderek bir daha geri dönmediğini ifade etti. B.İ, “ Devlet kurumunda çalışıyorum ve M.D, sabah ayrıldıktan sonra bir daha geri dönmedi. Bulunmasını istiyorum.”dedi. Polis ekipleri yaşlı adamın bulunması için çalışma başlattı.

Haber : Şükrü Üçüncü

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler