Trabzon'da ne kadar memur var?

Haber61.Net - Haber Servisi -  Devlet Personel Başkanlığı verilerine göre; Doğu Karadeniz bölgesindeki memur sayısı İstanbul ile eşit oranda. Trabzon, Rize, Ordu, Artvin, Gümüşhane, Bayburt ve Giresun'da toplam 310 bin devlet memuru bulunurken 2013 yılınd

Trabzon'da ne kadar memur var?

Haber61.Net - Haber Servisi -  Devlet Personel Başkanlığı verilerine göre; Doğu Karadeniz bölgesindeki memur sayısı İstanbul ile eşit oranda. Trabzon, Rize, Ordu, Artvin, Gümüşhane, Bayburt ve Giresun'da toplam 310 bin devlet memuru bulunurken 2013 yılında İstanbul'da görev yapan memur sayısı ise 302 bine ulaştı. Ankara'da görev yapan memur sayısının ise 317 bin olduğu biliniyor.

Bölgede en fazla memurun ise Milli eğitim ile polis teşkilatında hizmet verdiği öne sürülüyor. Bölgenin en fazla memuru elinde bulunduran il ise Trabzon, bu kentte yaklaşık 40 bin memur bulunurken Trabzon'u 35 bin ile Ordu takip ediyor. üçüncü sırada ise 20 bin memur ile Rize var. Raporda işçilere yer verilmedi. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler