Trabzon'da Narko Tim kuruluyor

Trabzon Emniyet Müdürlüğü, Kaçakçılık ve Organize Suçlar ile Mücadele Şubesi (KOM) ekipleri uyuşturucu mücadelesine tüm hızıyla devam ediyor. Torbacılara karşı sürekli operasyon düzenleyen KOM Polisi, sokak aralarında faaliyet gösteren uyuşturucu tacirler

Trabzon'da Narko Tim kuruluyor
Trabzon Emniyet Müdürlüğü, Kaçakçılık ve Organize Suçlar ile Mücadele Şubesi (KOM) ekipleri uyuşturucu mücadelesine tüm hızıyla devam ediyor. Torbacılara karşı sürekli operasyon düzenleyen KOM Polisi, sokak aralarında faaliyet gösteren uyuşturucu tacirlerine de müdahale etmek için “Narko Tim” kurdu. KOM Şubesi Emniyet Genel Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlar ile Mücadele Dairesi Başkanlığına bu timleri kurmak için başvuruda bulunduğu öğrenildi. 
 
GÖZ AÇTIRMAYACAKLAR 
Başkanlık Trabzon KOM’un bu talebini yerine getirdiği öğrenildi. İçişleri bakanlığının da başlatmış olduğu “Narko Tim” uygulamasına Trabzon’da da başlanarak pilot bölgelerden biri yapıldı. Edinilen bilgiye göre; önümüzdeki günlerde Genel Müdürlükten “Narko Tim” ekiplerine motosiklet geleceği öğrenildi. Trabzon İl Emniyet Müdürlüğünde görevli bazı polislerin KOM bünyesine verildiği belirtildi. Motorlu ekiplerin torbacılara nefes aldırmaması bekleniyor.
 
NARKO TİM NEFES ALDIRMAZ 
KOM ekipleri, Trabzon genelinde Nisan ayı ve Mayıs ayının ilk iki haftasında yapmış olduğu çalışama da ise, 500 Ecstasy hap, 10 kiloya yakın esrar maddesi yakaladığı öğrenildi. Bu maddeleri kente sokan ve satan 25 kişiye de uyuşturucu kaçakçılığından işlem yaptığı tespit edildi. Motosikletli olacak “Narko Tim” ekiplerinin de katılımıyla Trabzon’da daha derin operasyonlar olacağı ve torbacıdan daha ileri giderek bu maddeleri kente getirenlerin yakalanması hedefleniyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel